Det har funkat väldigt smärtfritt och vi kan använda Mercur till mer än vad vi trodde från första början

2017-11-28

Skånska Byggvaror har monterat Mercur Business Control

Skånska Byggvaror har genomfört ett lyckat projekt med införande av Mercur Business Control i sin verksamhet. Systemet stödjer utfall, budget och prognos för intäkter per kanal (web, telefon, butik), personalkostnader, investeringar m.m. Skånska Byggvaror hanterar även utfallsanalys i Mercur.

Lösningen inkluderar flera bolag i olika valutor. Systemet är integrerat med affärssystemet Jeeves.

”Det har funkat väldigt smärtfritt och vi kan använda Mercur till mer än vad vi trodde från första början. Vi är enbart positiva. Vår Mercurkonsult har verkligen gjort ett mycket bra arbete med att hjälpa oss få igång en budgetprocess via Mercur. Han har alltid hjälpt oss när vi stött på problem och det har inneburit att systemet aldrig påverkat vår budgetplan.” säger Anna Nilsson, Ekonomichef på Skånska Byggvaror
 

Skånska Byggvaror AB är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror. Företaget har ca 200 anställda i Helsingborg (huvudkontor), Bjuv (produktion), Ängelholm och Klippan (lager). Skånska Byggvaror har 10 butiker i Sverige. Skånska Byggvaror driver även verksamhet i Norge med varumärket Grönt Fokus samt i Danmark med varumärket Pavillon. Skånska Byggvaror är en del av Byggmax Group.
 

Vill du veta mer om hur vi hjälpt andra bolag inom handel och distribution?  

Här hittar du några av våra referenser i branschen!

 

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt