På torsdag 23 februari är vi åter igen med på eeeDagarna i Lund! 

I år är det dags igen för eeeDagarna som anordnas i Lund där tusentals ekonomistudenter kommer att mingla runt med ett stort antal företag under två dagar för att skapa nya kontakter och upptäcka nya företag. Detta är ett perfekt tillfälle att berätta mer om vilka vi på Mercur är och hur vår vardag ser ut, samt att lära känna studenter och förhoppningsvis framtida kollegor! 

Eee står för Efsil Ekonomernas Ekonomidagar och är den största karriärmässan för Business, Economics och IT-studenter i Norden. eeeDagarna hålls av studentkåren LundaEkonomerna i syfte att låta studenter connecta med ett stort antal företag för att se över eventuella jobbmöjligheter. 

Enligt grundarna av eeeDagarna, Simon Anderberg och Tim Kämpe, är visionen att dessa dagar ska inspirera och uppmana studenter till att utforska vilka karriärmöjligheter som finns genom att låta dem skapa kontakt med eventuella framtida arbetsgivare. Vi vill att Mercur ska vara det självklara valet i sökandet efter en ny arbetsgivare!

Vårt syfte under eeeDagarna är att hålla intervjuer med studenter som anmält sitt intresse av att veta mer om oss och som vi förhoppningsvis kan erbjuda en arbetsmöjlighet efter avklarade studier. Vi kommer även att uppmana studenterna till att connecta till Mercur via vår karriärsida. På så sätt visar studenterna ett intresse av en anställning hos oss i framtiden, vilket vi kan följa upp när vi har en aktuell ledig tjänst hos oss på Mercur. 

eeeDagarna avslutas med en stor bankett kallad Pytten, där företagsrepresentanterna och studenterna samlas för att fira mässans framgång med de nya kontakterna man skapat och de nya erfarenheterna man fått!

EEE har en speciell plats i hjärtat för Mercur, vi har hittat många grymma medarbetare här genom åren och hoppas på fler i framtiden

Annie Axedin, HR & Recruitment Manager på Mercur

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Här hittar du vår karriärsida där du lär känna oss och hittar alla lediga jobb!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom