Mercur inleder samarbete med partner i Finland

Mercur Solutions AB inleder samarbete med Mepco Oy i Finland för distribution, implementering och drift av Mercur Business Control.
Mercur Business Control och Jeeves, som ingår i Mepco’s sortiment av affärssystem har integrerats i en färdigförpackad nyckelfärdig lösning. Den färdiga integrationen garanterar enkel och kostnadseffektiv implementering och snabb realisering av fördelarna som applikationerna erbjuder. Mepco kommer att erbjuda Mercur Business Control på finska.

Mepco sysselsätter mer än 130 personer i Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Vasa. Mepco är en del av Accountor Group, som är den största leverantören av tjänster för finansiell administration och löneadministration i norra Europa. För mer information besök www.mepco.fi.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom