2019-06-27

Coromatic väljer Mercur

Coromatic AB har valt Mercur Business Control för budget, prognos, rapportering och analys. Systemet är integrerat mot Visma Business samt HR-systemet Sympa.

Coromatic hade tidigare en enklare lösning kopplad till sitt ekonomisystem men kände att man ville komma till nästa nivå. Med hjälp av Mercur har man nu ett avancerat stöd för budget, prognos och rapportering samlat i ett och samma system.

I nästa fas planerar Coromatic att även inkludera sin projektmodul samt nyckeltal för sin serviceverksamhet i systemet.

 

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. 

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.

Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet. Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden.

 

Följ oss:

Kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Support: +46 (0)8-459 69 30

E-post:

Besök oss:

Mercur Solutions AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

© 2018

Mercur Solutions AB

Org.nr 556288-6761

WEBBPLATSKARTA

Powered by Dynamix CMS by Initiva
Kontakt