Årets julgåva går till Läkare utan gränser och BRIS!

När vi ser tillbaka på 2021 så har det varit ett år då det stegvis har börjat gå tillbaka till det nya normala. Världen har förändrats och det finns många som är i behov av hjälp både i världen och runt omkring oss. 

Även detta år har alla medarbetare på Mercur fått vara med och bestämma till vilka organisationer vi ska skänka årets julgåvor. Gåvorna går till Läkare utan gränser och BRIS som ger fler människor, stora som små, en möjlighet till ett bättre liv. 

Vi har valt Läkare Utan Gränser då de är en oberoende medicinsk hjälporganisation som ger livräddande sjukvård till dem som behöver det mest – oavsett vem, oavsett var, oavsett varför.

Vår julgåva går även till BRIS som fortsätter sitt viktiga arbete med att ge stöd till barn som mår dåligt – varje dag, året runt. 

Under året har vi även fortsatt vara stolt Guldsponsor till Team Rynkeby i deras kamp mot barncancer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom