Mercur välkomnar Humana!

Vi är glada att välkomna Humana som ny kund. Humana har valt att teckna avtal avseende Mercurs molntjänst och kommer använda sig av Mercur Business Control® – vår lösning för rapportering, analys, budget och prognos.

  

Vi är glada att kunna välkomna ytterligare ett bolag inom vård och omsorg som ny kund hos oss på Mercur. Vi ser fram emot att kunna hjälpa Humana med sin växande verksamhet.

Ulf Alkelin, VD Mercur

Humana har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service. Vi tror på människans egen kraft och vi tror på forskning. Det har gett oss en unik spetskompetens inom vår marknadsledande individ- och familjeverksamhet.

Att vara det ledande omsorgsföretaget i Norden innebär ett stort ansvar. Vi vill vara en aktör som leder utvecklingen i kvalitet och kunskap i omsorgsbranschen. Därför satsar vi även på forskning inom våra behandlingsmetoder och driver på för att man ska mäta resultaten av de insatser som görs.

Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som varje dag strävar efter att ge bättre livskvalitet åt våra 9 000 kunder och klienter. Våra värdeord engagemang, glädje och ansvar är drivkraften för att ge människor ett bra liv.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom