Vi växer – välkomna Rasha, Emma, Medina, Carl och Erik!

Vi vill passa på att välkomna våra fem nya medarbetare Rasha Matti, Emma Sandfjord, Medina Miyan, Carl Klinga och Erik Wibring som kommer att förstärka vårt konsultteam, supportavdelning och IT Operations. 

Rasha har studerat Industriell Ekonomi på KTH och har sedan kompletterat med kandidatprogrammet i företagsekonomi på Stockholms universitet. Rasha har arbetat med ekonomistyrning, gillar film, klassisk musik, långa promenader och att ha mycket tid med familjen.

Emma har en master i internationell företagsekonomi från handels i Göteborg och kommer närmast från ett roll som business-/applikationskonsult för affärssystemet M3 (tidigare Movex). Emma gillar konsultrollen för då får hon jobba både med människor och teknik. Mycket av fritiden går åt till familjen men Emma hinner även träna och tävla i agility med sin hund Ellie. 

Medina är systemvetare med inriktning affärssystem från Stockholms universitet och har de senaste två åren arbetat i mediabranschen med programmatic-marknadsföring, ett sätt att sammanföra säljare och köpare av annonsutrymme på nätet. På fritiden tränar Medina fotboll, dansar, läser och reser.

Carl har bland annat läst kurser inom matematik, fysik, programmering och företagsekonomi och har arbetat med support och testning hos en telefonoperatör som erbjuder lösningar för IP-telefoni till företag innan han kom till Mercur. På fritiden gillar Carl styrketräning och att bygga och flyga små drönare som han även tävlar med.

Erik förstärker Mercurs avdelning IT Operations som ansvarar för intern IT och drift av våra molnlösningar. Erik har studerat till kvalificerad IT-tekniker och har tidigare arbetat med support och IT-stöd på Huawei och Atlas Copco. På sin fritid gillar Erik att fiska och sporta, gärna badminton, alpin skidåkning eller att surfa i ett varmt land.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom