Mercur – a Great Place to Work – i år igen!

Vi är stolta över att även detta år blivit certifierade av Great Place To Work. Alla på företaget, hela 100%, tycker att Mercur är en mycket bra arbetsplats! 

Great Place To Work

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att mäta och utveckla sin arbetsplatskultur. En viktig del i arbetet är den medarbetarundersökning, Trust Index, som skickas ut varje år. Medarbetarundersökningen bygger på att alla medarbetare i organisationen sätter betyg på nyckelfaktorer som kultur, interna karriärmöjligheter, förmåner, ledarskap och balans i arbetslivet.

Det är med glädje och stolthet som vi åter igen tagit emot certifieringen av Great Place To Work. Vi har jobbat strukturerat under året som gått med resultatet från förra året och kan se att det gett stor framgång. Att hela 100% tycker att Mercur är en mycket bra arbetsplats är verkligen ett bevis på det!

Ulf Alkelin, VD Mercur Solutions

Positiv trend inom alla områden 

Det är en tydlig positiv trend inom alla områden där vi har höjt oss som resulterat i att vi ökat det genomsnittliga förtroendeindexet med 6% till hela 89%. Vi har siktet inställt på listan över de 25 bästa företagen i Sverige och är nu snubblande nära. 

Det finns en stor passion och stolthet för både företaget och produkten hos alla medarbetare. Det är en trygg arbetsplats där medarbetare trivs, känner att de kan vara sig själva och bryr sig om varandra. 97% anser att det är roligt att arbeta på Mercur. 

Tack till alla Mercurare!

Vi vill tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras engagemang och feedback i undersökningen. Under 2021 kommer vi fortsätta med att skapa en ännu bättre arbetsplats baserat på en stark företagskultur.

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utveckla sin arbetsplatskultur. Till grund ligger 30 års forskning om vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra.

Årligen genomför Great Place to Work medarbetarundersökningar med 10 miljoner medarbetare från ca 7 000 organisationer i 50 länder. De som av sina egna medarbetare rankas allra högst lyfts fram på listor över de bästa arbetsplatserna, så som Sveriges Bästa Arbetsplatser, Europas Bästa Arbetsplatser och Världens Bästa Arbetsplatser.

Vill du bli en av oss? 

Vi letar efter flera härliga kollegor. Se alla lediga jobb här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom