WEBINAR:
Så får du med dig användarna i din beslutsstödslösning

Varje lyckad förändringsresa börjar med att skapa engagemang och delaktighet. Så även när det kommer till att införa ett systemstöd. 

Vikten av att få alla användare att verkligen se nyttan med systemet och börja använda det är en av de främsta framgångsfaktorerna. 

Vi har hjälpt hundratals företag och organisationer i mer än 40år med att införa beslutsstödsystem för sina verksamheter. Nu delar vi med oss av våra bästa tips kring hur du får med dig alla användare i organisationen i beslutsstödslösningen. 

Vi bjuder även på en generell presentation av Mercur Business Controls® funktioner för budget, prognos, rapportering och analys.

När: 16 september 

Tid: 9.00-9.45

Hur gör man då för att få med sig alla användare? 

Vi delar med oss av våra erfarenheter kring införandet av beslutsstödsystem och vikten av att få med sig användarna från start. Vi ger dig tips på hur du håller liv i ert system och får mest värde av det genom era användare. 

Vi kommer berätta mer och fokusera kring våra bästa tips på vägen! 

  • Involvera slutanvändaren tidigt i processen

  • Utbildning före projektet samt löpande

  • Användarvänlig layout och snygg grafik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom