Över 100 deltagare på Mercurs seminarium!

Veckans frukostseminarier i Göteborg och Stockholm samt webinar har varit välbesökta med sammanlagt över 100 deltagare. Petra Öhlin Göransdotter, Presaleschef på Mercur, berättade om hur en diversifierad organisation använder Mercur Business Control som en gemensam plattform för beslutsstöd. Med en stor mängd varierande källsystem har Länsförsäkringar Halland skapat en gemensam lösning för planering, rapportering och styrning mot nyckeltal.

Tobias Malmquist, Presales på Mercur, presenterade nyheter i Mercur Business Control med fokus på användarvänlighet. 

Vi är mycket glada över att så många potentiella kunder dök upp och fick en inblick i möjligheterna med Mercur Business Control, framtidens system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi träffade även många av våra befintliga kunder som var nyfikna på hur andra kunder arbetar i Mercur samt se de senaste nyheterna. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom