Bonnier News har tecknat avtal avseende Mercur Business Control för samtliga tidningar

Bonnier News installerar nytt beslutsstödsystem från Mercur Solutions AB. Mercur Business Control – en komplett lösning för rapportering, analys, budget, prognos och målstyrning. 

Systemet är integrerat mot affärssystemet Agresso och lönesystemet HR+. Idag nyttjar 120 resultatansvariga chefer Mercur Business Control fördelade på varumärken så som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Lifestyle.

Bonnier News samlar de Bonnierägda dagstidningarna och företag med angränsande verksamhetsområden så som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Lifestyle. Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus som når över tre miljoner användare varje dag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet.

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom