Vi stöttar Nattvandrarna!

Julen kommer tidigt i år! Vi har valt att ge en av årets julgåvor till Nattvandrarna Sverige för att öka tryggheten på våra gator och torg! 

Nattvandrarna Sverige bildades 1989 och är den äldsta organisationen i landet med syftet att nattvandra, skapa trygghet i samhället och agera vuxna förebilder för ungdomar. Som stödföretag gör vi ett aktivt val att stödja medlemmarna i Nattvandrarna Sverige, i form av bland annat jackor, västar, medlemsbidrag, försäkring, utbildning, gemensamma arrangemang och möten.

 

Tack för det jobb ni gör och alla ni som ställer upp som vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter.

Johanna Mangsbo, Marketing Manager Mercur

Nattvandrarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

UC

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions är ett privatägt svenskt programvaruföretag som levererar och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi har funnits i snart 50 år och är marknadsledande med vår egenutvecklade standardapplikation Mercur Business Control®, för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning.

Great place to work logo

Huvudkontor Solna

Mercur Solutions AB
Vretenvägen 13, SE-171 54 Solna
Telefon: +46 (0)8-459 69 00

Kontor Malmö

Stortorget 3, SE-211 22 Malmö

Kontor Göteborg

Kyrkogatan 24, SE-411 15 Göteborg

United Kingdom

Ocean House, The Ring, Bracknell RG12 1AX, United Kingdom